ΠΕΡΙ ΜΑΣ

Όλα τα βελούδινα παιχνίδια σε ένα μέρος….

Ιστορικό

ΕταιρείαΗ Amek Toys Ltdιδρύθηκε το 1999. Σήμερα η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και πώληση βελούδινων παιχνιδιών στη Βουλγαρία. Τα τελευταία χρόνια, η στρατηγική ανάπτυξης έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη ανάπτυξη με σταθερό ρυθμό και στις διεθνείς αγορές.

Πρότυπα στην εργασία μας

Τα παγκόσμια πρότυπα ασφάλειας παιχνιδιών επικαιροποιούνται συνεχώς. Κάθε παιχνίδι υποβάλλεται σε ποιοτικό έλεγχο και όλα πληρούν το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ποιότητας EN71. Στην Amec Toys μπορούμε να δηλώσουμε με τόλμη ότι συμμορφωνόμαστε με όλους τους καθιερωμένους κανονισμούς, χωρίς αμφιβολία αυτό είναι το δυνατό μας σημείο όταν πρόκειται για την επιλογή των καταναλωτών.
Η εταιρεία διαθέτει το δικό της στούντιο σχεδιασμού, όπου μια νέα και ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών δημιουργεί το πιο σημαντικό πράγμα – τις ιδέες. Ένα σημαντικό μέρος της γκάμας προϊόντων της Amek, και ίσως ένας από τους κύριους λόγους για την ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα αυτό, είναι τα παιχνίδια σχεδιαστών.
Η εμπειρία της Amek Toys στον τομέα των παιχνιδιών διασφαλίζει την πλήρη κατανόηση των αναγκών και των προσδοκιών των καταναλωτών. Κάθε νέο παιχνίδι είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, μοντέρνο και ασφαλές ταυτόχρονα.

Τι είναι σημαντικό για εμάς;

Εμείς στην Amek Toys πιστεύαμε πάντα ότι τα παιχνίδια ήταν και θα συνεχίσουν να είναι τα πιο αγαπημένα των παιδιών. Είναι η μαγική πλευρά των παιχνιδιών που ξεκλειδώνει τις πόρτες που οδηγούν στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας, αναπτύσσει τη φαντασία, μαθαίνει στα παιδιά να επικοινωνούν και να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς κάθε παιδί να έχει ποιοτικά παιχνίδια.
Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία βελούδινων φίλων κατάλληλων για κάθε ηλικία – από κουδουνίστρες για μωρά, παπουτσάκια και αξεσουάρ καροτσιών, μέχρι αρκουδάκια, σκυλιά, πάπιες, μηχανικά παιχνίδια, αυτά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα και πολλά άλλα, που σίγουρα θα δώσουν πραγματική χαρά και ευχαρίστηση σε κάθε παιδί, είτε είναι ακόμα μωρό είτε ήδη φοιτητής.

Αποστολή της Amek Toys

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα παιδιά μας αξίζουν να παίζουν με παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ασφαλή βελούδινα παιχνίδια που ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίζουν, να μοιράζονται με άλλα παιδιά και να αναπτύσσονται κοινωνικά και συναισθηματικά.
Αποστολή μας δεν είναι απλώς να παράγουμε παιχνίδια, αλλά να δείξουμε στα παιδιά πώς να παίζουν, πώς να αναπτύσσονται πλήρως, πώς να μαθαίνουν και πώς να επικοινωνούν με τους συνομηλίκους τους. Επίσης, πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας στην οργάνωση ευτυχισμένων διακοπών.
Πιστεύουμε ότι κάθε προσπάθεια και λεπτό που επενδύεται στην ανάπτυξη ενός παιδιού είναι υψίστης σημασίας.

Πώς θα μας βρείτε;

Τα προϊόντα μας μπορούν να αγοραστούν από πολλά καταστήματα σε όλη τη χώρα ή, γρήγορα και εύκολα, να παραγγελθούν εδώ στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα.
Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο www.amek-toys.com συμμορφώνονται με την ευρωπαϊκή οδηγία 2009/48/ΕΚ.
Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από βελούδινα παιχνίδια σε προσιτές τιμές, με γρήγορη και άνετη παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο της Βουλγαρίας επιλέξετε. Ελπίζουμε ότι όλοι αυτοί οι όροι θα φέρουν την απαραίτητη ικανοποίηση από την αγορά σας.
[/col] [/row]